Nokia 5230 - Actualitzacions de programari per l’aire

background image

Actualitzacions de programari per l'aire

Seleccioneu Menú > Aplicacions > Act. progr..
Amb l'actualització de programari (servei de xarxa) podeu comprovar si hi ha

actualitzacions disponibles per al programari o les aplicacions del vostre dispositiu

i descarregar-vos-les.
La descàrrega d'actualitzacions de programari implica la transmissió de grans

quantitats de dades (servei de xarxa).
Assegureu-vos que la bateria del dispositiu té prou energia, o connecteu el

carregador abans d’iniciar l’actualització.

Advertència: Si instal·leu una actualització de programari, no podreu

utilitzar el dispositiu, ni tan sols per fer trucades d’emergència, fins que la

instal·lació s’hagi completat i s’hagi reiniciat el dispositiu. Assegureu-vos de fer una

còpia de seguretat abans d’acceptar la instal·lació d’una actualització.
Després d'actualitzar el programari del dispositiu o les aplicacions amb la funció

Actualització de programari, pot ser que les instruccions de la guia de l'usuari o

l'ajuda relacionades amb les actualitzacions de les aplicacions no estiguin

actualitzades.
Per descarregar les actualitzacions disponibles, seleccioneu . Per desmarcar

actualitzacions específiques que no voleu descarregar, seleccioneu les

actualitzacions de la llista.
Per veure la informació d'actualització, seleccioneu l'actualització i .
Per veure l'estat d'actualitzacions anteriors, seleccioneu .
Seleccioneu Opcions i de les opcions següents:

Ajuda

© 2010 Nokia. Tots els drets reservats.

12

background image

Actualitza via l'ordinador — Actualització del dispositiu mitjançant un PC.

Aquesta opció substitueix l'opció Inicia l'actualització quan les actualitzacions

només estan disponibles mitjançant l'aplicació Nokia Software Updater per a PC.

Visualitza hist. actualitz. — Vegeu l'estat de les actualitzacions anteriors.

Configuració — Modifiqueu-ne la configuració, com ara el punt d'accés

predeterminat que s'utilitza per descarregar les actualitzacions.

Descàrrec — Veure l'acord de llicència de Nokia.