Nokia 5230 - Prolongar la vida útil de la bateria

background image

Prolongar la vida útil de la bateria

Hi ha moltes funcions del dispositiu que fan augmentar el consum de la bateria i

que, per tant, en redueixen la vida útil. Per estalviar bateria, tingueu en compte el

següent:

Ajuda

© 2010 Nokia. Tots els drets reservats.

14

background image

● Les funcions que facin servir la connectivitat Bluetooth, o permetre que aquestes

funcions s'executin en segon pla mentre s'utilitzen altres funcions, augmenten

el consum de bateria. Desactiveu la connectivitat Bluetooth quan no la

necessiteu.

● Si heu seleccionat Connexió paquet dades > Si està disponible a la

configuració de connexió i no hi ha cobertura de dades de paquets (GPRS), el

dispositiu provarà d'establir periòdicament una connexió de dades de paquets.

Per prolongar la durada del funcionament del dispositiu, seleccioneu Connexió

paquet dades > Quan calgui.

● L'aplicació Mapes descarrega informació nova de mapes quan us desplaceu cap

a noves àrees del mapa, la qual cosa fa augmentar el consum d'energia de la

bateria. Podeu evitar que es descarreguin nous mapes automàticament.

● Si la intensitat del senyal de la xarxa cel·lular varia notablement a la vostra àrea,

el dispositiu haurà de cercar repetidament xarxes disponibles. Això farà

augmentar el consum d'energia de la bateria.
Si el mode de xarxa està establert en el mode dual a la configuració de xarxa, el

dispositiu cercarà la xarxa 3G. Per establir que el dispositiu utilitzi només la xarxa

GSM, seleccioneu Menú > Configuració i Connectivitat > Xarxa > Mode de

xarxa > GSM.

● La il·luminació de fons de la pantalla fa augmentar el consum d'energia de la

bateria. A la configuració de la pantalla, podeu ajustar la brillantor de la pantalla

i canviar el temps d'espera de desactivació de la il·luminació de fons. Seleccioneu

Menú > Configuració i Telèfon > Pantalla > Brillantor o Durada de la

il·luminació.

● Deixar aplicacions executant-se en segon pla fa augmentar el consum d'energia

de la bateria. Per accedir a les aplicacions que no feu servir, premeu i reteniu la

tecla de menú, i seleccioneu una aplicació.